таг: ретро

Времето кога создававме Википедија во тефтер
ЛШ сезона 2001/2002

Има заразени и заразени луѓе со фудбал, а на овие вториве не им е доволно само да го гледаат. Тие собираат сликички и полнат тефтери, па фиоките денеска им се едно убаво потсетување на детството кога немавме интернет или уште беше на почеток. Повеќе

Психолошка археологија: нештата што тешко им се објаснуваат на помлади

Технологиите се развиваат толку брзо, што споменот на вокмен со дискови изгледа како сто години стар. А всушност, како вчера да беше. Повеќе

Беше еднаш Југославија