таг: предизвик

Челенџот со капачето стигна и до Ибрахимовиќ

Новиот планетарно раширен челенџ #bottlecapchallange стигна и до Ибракадабра, кој го реши од прва со кунг-фу удар и му ја даде штафетата на Пол Погба. Повеќе

Од новиот филм со Сандра Булок болат очи

Не ни стигнавме да пишеме осврт за „Кутија со птици“, новиот дистописки трилер-хорор на Нетфликс, а тој веќе стана не само „меме“ туку и опасен предизвик. Толку опасен што стриминг сервисот мораше да издаде и формално соопштение. Повеќе

Дизајнерски предизвик - пријавете се!

Ако нешто се вика „задача", тогаш звучи тешко. Ако се вика „предизвик" звучи ко авантура. А пак ако е замислено и како игра, тогаш нема причина да не учествуваш. Повеќе

Книгопредизвик за вас прекрасни луѓе
#bookchallenge

Варијации на тема „предизвици" по урнекот на кофите студена вода има многу, а некои од нив веројатно и не се многу пријатни. Ние ви нудиме еден кој е образовно-забавно-хуманитарен, и не претерано тежок. Повеќе