таг: перење

Мајка ти, перење алишта и вовед во политичка терминологија

Разните видови политичко уредување и поврзана терминологија сведени на проблемот со твоите валкани алишта и мајка ти како одговорна за нив. Повеќе

Веш машина на иднината

Глен Рајд шест години има работено за Стив Џобс. Сега е сам и планира за машините за перење да го направи она што Тесла го направи за автомобилите. Повеќе

Аман, перете ги фармерките

Муштериите на Левис треба своите фармерки да ги стават во замрзнувач, наместо да ги перат, порача вчера првиот човек на Левис. Идеја која колку што е добронамерна, толку е и погрешна. Повеќе