таг: очи

А другата половина ќе биде саката

Првата половина од 21-от век половина од човештвото ќе ја дочека со сериозни проблеми да ја прочита оваа статија. Повеќе

Плаво око за 20 секунди

Американски очен хирург нуди ласерски третман кој кафените очи ги претвора во сини. Кога колегите предупредиле дека може да им го сјебе видот на пациентите, го преселил бизнисот во Мексико. Единствената работа која може да попречи му е името. Повеќе