таг: направи сам

Направи сам: кану
Како и со што се чистат патики
Направи сам: енергетски бар
Закачи сам
Направи сам - прочистувач на воздух
Направи сам: сапун
До велигденските јајца и по нив

Рецептиве за вапцање повеќе изгледаат дека се инстаграмски отколку канонски, ама па и никаде не вика дека во 5 сабајле треба да ги правиш. Повеќе

Ако ова не ве натера да исчистите по дома, ништо нема

Принципот е ист како оние Тејст рецептите, само да е шарено, брзо и да изгледа како најлесната работа на свет. И знаеме дека е така, и пак ќе успее да ти створи некоја желба и самодоверба да се покажеш по дома. Ама па и ќе ти пројде. Повеќе

Не сме нешто посебно домаќини, ама ова изгледа како на некој да ќе му заврши работа

Ова не се решенија на луѓе што немаат пипнато алат или работа, туку на намачени луѓе. Може не намачени, ама снаодливи сигурно. Повеќе