таг: меккензи безос

Бившата на Безос веќе „списка“ пола од милијардите што ги доби во разводот

По разводот со Џеф, Мекензи Безос заврши со некои си 37 милијарди долари (дури и откако се откажа од купишта пари). Сега стигна некаде на половина од овие пари откако другите ги даде во добротворни цели. Повеќе

Како да станеш најбогатата жена на светот?

Чекор бр. 1: Разведи се од најбогатиот маж на светот. Повеќе