таг: лајкови

На Инстаграм му се смачи да биде мерка за популарност

Откако сите си пружија рака околу штетноста на бројката на лајкови и како таа влијае на психичкото здравје на корисниците на Инстаграм (меѓу другото), компанијата реши да тргне по нов пат и да ги збрише лајковите од апликацијата. По неколку месеци тестирање во Канада, излезе дека на народ и не му пречи да го нема бројчаникот. Повеќе

За сите Фејсбук багабонти

Со тазе надградбата на лајкот на Фејсбук, ви нудиме и кус прирачник како да го користите по и за време на фудбалските натпревари. Повеќе

"Лајковите" не спасуваат животи

Може ќе ви звучи шокантно, ама тоа што вие ќе лајкнете на Фејсбук, ама баш ич на никого не му помага. Посебно не на тие што стварно им треба помош. Повеќе