таг: кејтлин џенер

И Кејтлин да чуе некој виц за Кејтлин

Кејтлин Џенер беше дел и тема на добар дел стендапи и вицови што се раскажаа од моментот кога Брус одлучи да стане Кејтлин. Речиси ниту еден од овие вицови, барем во јавност, не беше кажан пред Кејтлин. Блејк Грифин се погрижи да го исправи тоа. Повеќе

Кардашијан не продаваат насловни како некогаш

Во новата медиумска 2016 година влегуваме со барем една позитивна вест за човештвото: насловните со Кардашијанки веќе не ги продаваат магазините како порано. Повеќе