таг: изнајмување

Њујорк, град на празни продавници

Ако сè уште е точно дека Њујорк е град кој никогаш не спие, тогаш меѓу причините за будноста веќе не е бескрајниот блесок од шарените и примамливи излози. Во царството на потрошувачите речиси секоја голема улица е полна со слободни и празни продавници. Повеќе

Се издава: село

Во понудата влегуваат селото, сосе коњи, крави и слични говеда, и автобуска станица. 18-те жители никој не ги поседува, ама остануваат да живеат во селото. Почетната цена е 700 евра на ден. Повеќе

Доаѓа ера на изнајмување

Ние му се чудевме на паметот на оној што решил да го изнајмува Булевар Србија, а тој да ти бил авангарда. Изнајмување, споделување, тоа се новите ветришта во потрошувачките општества. Повеќе