таг: џими фалон

Роберт Ирвин, синот на Стив, кај Фалон
Луи Ц.К: нема подобро од дремење

Нема, ни секс не е подобар од дремење. А кога сме кај сексот, Луи мисли дека човештвото може слободно да престане да снима порно, затоа што го има во изобилие и доволно е. Повеќе

Политичката обоеност на Златните глобуси 2017

Како што обично бива, откако ќе се испукаат листите на наградените почнуваат анализите - зошто добил оној а не овој, кој како бил облечен, кој водител бил најсмешен, кој воопшто не се појавил. Но како ретко кога до сега, анализирани се политичките пораки на настанот, кој е изгледа само вовед во истата таква ангажираност на Оскарите. Повеќе

Џими Фалон, Металика и Рутс - Enter Sandman
Спејси вс. Фалон

Задачата им е да одглумат парчиња на тема Куќа од карти, проблемот им е што сценариото за тоа што треба да го глумат го пишуваат 5 - 6 годишни деца. Повеќе

Статам вс. Фалон: Блек џек во шамари
Вил Ферел вс. Чад Смит, се случи

Мала историја: Ферел (глумецот) и Смит (тапанарот на Ред Хот Чили Пеперс) не се во никакво сродство, ама изгледаат како да се правени со копи/пејст. Со години двајцата ги мешаат на интернет, сè до еден момент кога им пука филмот и решаваат да се пресметаат еден со друг - ферка во лупање тапани. Еве ја ферката од синоќа вечер кај Џими Фалон. Повеќе

Џими Фалон и Ен Хатавеј - Бродвеј хип-хоп
Russell Crowe - Folsom Prison