таг: доха

Контроверзните скулптури на фетуси на Дејмиен Хрст повторно поставени

Пред гинеколошки центар во Катар осамнаа 14 огромни скулптури на матки со фетуси во различни фази на развој. Истите оние кои пред неколку години беа покриени заради реакции од јавноста. Повеќе

10 работи за Чави што треба да се знаат

Од големото пријателство со Икер Касиљас и големиот респект кон Пирло, до дебито во Купот на Каталоња и рекордите во дресот на Барселона, Чави е симбол на една славна генерација. Повеќе