таг: змија

Мајка бе, мајка

Што да прави жена кога змија ќе ѝ се оптегне на врата? Како што? Става ракавиците од Хулк и трга во бој. Повеќе

Ова не е нормално, се појави змија на арена Филип Втори

Кај ни е фудбалот ѓон и нема живо пиле на стадион, епа сега стварно нема да припари ниту пиле. На вчерашниот прволигашки меч меѓу Вардар и Скопје на редарите им се отвори скроз неочекувана и опасна работа. Бркаа змија на влезот на северна трибина и тоа бајаги голема. Лани Манчестер и Реал ги пречекавме на змијарников. Повеќе

Што е толку отровно кај змијата

Без ширење на дебатата магаре или змија, еве што се случува со вашата крв кога ќе дојде во допир со отров од змија. Повеќе