таг: видео-игри

Послушајте гејмери

Пред една деценија го играв Каунтер страјк. Секоја игра или победуваш или губиш; не добиваш бодови за искуство, или награди. Мислам дека треба да се запрашаме себе си зошто играме игра. Повеќе

Индија каде стигне ја забранува ПУБГ од страв дека создава психопати

ПУБГ е ултра популарна видео игра низ свет (во основа е Фортнајт без дечурлана) и низ цел свет го навлекува гневот те на власти, те на душебрижници. Ова посебно е истакнато во Индија. Повеќе

Батлфилд го покажа својот батл-ројал