таг: вагина

Средовековната песна за вагината
„Совршена месеста палата“

Била жена, живеела во 15 век и пишувала безобразна поезија на велшки. Зошто никој не ја знае? Па затоа што била жена, живеела во 15 век и пишувала безобразна поезија на велшки. Повеќе

Сите девојки гласно да викнат: ВАГИНА!

Збор кој се однесува на вашето тело не може да биде срамен и непристоен збор. Затоа, викнете слободно и гласно. Ако сте помлади, не сте ослободени од обврската. Напротив. Повеќе

Јапонка уапсена заради „вагинално моделарство“
Чуден народ

Мегуми Игараши, или Рокуденашико, е уапсена заради испраќање дигитален модел од нејзините гениталии на поддржувачите на нејзината уметност. Во истата онаа Јапонија која го измисли сексот со октоподи.  Повеќе

Вагинално плетење
Клот-фркет со став

Таман на време за празниците и за студовите кои следат, еден малку порадикален метод на изработка на шалчиња, ракавици и пуловери. Ако сте женско, сè што ви треба е волница и игли. Друго си имате. Повеќе