таг: телефони

Хуавеи успеа да склопи телефон без американски чипови

За Хуавеи американските компоненти се повеќе стануваат „добро е да се има, ама и не мора“ дел од работата, и Хуавеи Мејт 30 е доказ за тоа. Повеќе