таг: сцена

Кој рече навивачи не одат на опера и балет?

Иако на прв поглед изгледа како група хулигани да ја завзеле и освоиле зградата на Дрезденската опера и балет, конечно јавноста во Германија сфатила за што се работи - Кампањата за новите оперети и балетски претстави во ова прекрасно здание вклучила 1.200 случајно избрани навивачи на Динамо Дрезден. Повеќе

Јас, Шекспир
Излегов да се прошетам, или