таг: ричард хамонд

Кларксон, Меј, Хамонд, нешто како фајронт

Легендите на Топ гиар (кои подоцна станаа богаташите од Гранд тур) објавија крај на својата кариера на снимање „студиски автомобилски програми“. Повеќе

Интервју со Ричард Хамонд, по сообраќајката и тумбањето на Римац концепт оне
18-ти ноември, премиера на Гранд Тур
Кларксон, Меј и Хамонд го гледаат новиот Топ Гиар
Нетфликс: Топ Гиар не вредат за парите

Кога тројката потпиша за Амазон, официјалната информација беше дека договорот бил "многу, многу, многу скап." Ова го потврдува директор на Нетфликс, кој преговараше, ама не потпиша со водителите на Топ Гиар. Повеќе

Новото Топ Гиар ќе биде "многу скапо"

По зборовите на основачот на Амазон, Џеф Безос, новото шоу на поранешните водители на Топ Гиар ќе биде "многу, многу, многу скапо". А Безос не е човек кој лесно се плаши од пари. Повеќе

Кларксон, Меј и Хамонд на Амазон Прајм

На крајот од јуни пренесовме дека досега стандардната постава водители на Топ Гиар потпишале договор за ново тв шоу, само не се знаеше за кого (се шпекулираше дека е Нетфликс). Сега се знае, не е Нетфликс, Амазон е. Она што исто така се знае е и дека ќе го нема Стиг. Она што не се знае е како ќе се вика новото шоу. Повеќе

Кларксон, Меј и Хамонд добија ново шоу

Џереми Кларксон потврди дека потпишал договор за ново ТВ шоу за автомобили, и дека во него ќе му се приклучат и Меј и Хамонд. Повеќе

БиБиСи запна за Меј и Хамонд

БиБиСи најави дека ќе го брка Џереми Кларксон. Меј и Хамонд најавија дека ако ова се случи тие си одат од Топ Гиар. БиБиСи го избрка Џереми Кларксон. Меј и Хамонд го напуштија шоуто. БиБиСи сега сака да ги врати двајцата и тоа под услов да им даде многу пари. Повеќе