таг: рецепти

Шкето, кинеско, со 200 кг. месо
50 начини за готвење сланина
Од нула до томато паста, Сицилија
Неколку клучни совети за бурито или што и да виткате во тортиља
Норвешки сендвич, веројатно најдосадниот сендвич
Три нивоа на готвење помфрит
Кристофер Вокен да ви зготви кокошка
Мексиканска баба готви на Јутјуб

Онаква баба оригинал со бројни слави, прослави и слични масовни јаденки во резиме (со нејзина забелешка: мене ми е срам ова што го правам, а не па по интервјуа ме викаат), во кујната во двор, и ќерка и позади камера. Без тоа графики, ефекти, спонзори, па снимано од горе, па непотребни тупења (#заситештопрашувате), па кликни субскрајб, јок, чисто само баба и готвење. Рецептите се на шпански, ама пак некако ќе ги разберете. Повеќе

Некст левел турска кујна

Денес научивме дека кога рецептот почнува со „земаш лопата и копач“ следуваат вонземски резулати. Она што го повторивме е каков дар за човештвото е турската кујна. Повеќе