таг: проба

Малиот Трапановски по стапките на Пандев

Фудбалскиот колектив Академија Пандев од Струмица е на радарот на многу италијански клубови, особено по настапите на турнирот во Вијареџо. Кристијан Трапановски e на проба во Интер. Повеќе