таг: пилешки стек

Како Патрис Евра потпишал со Манчестер благодарение на пилешко месо

Еден од најдобрите француски леви бекови на сите времиња, Патрис Евра во вторник објави дека ја завршува својата богата фудбалска кариера, а неговото име е поврзано со многу дешавки. Повеќе

Како да потрошиш богатство за подобри пилешки гради

Ланецот за брза храна Chick-fil-A користи едно парче пилешко месо во неколку различни рецепти. Сега решија да го сменат начинот на кој го подготвуваат. Ова ги чини 50 милиони долари. Повеќе