таг: перика

Имате Кинез за перика?

Како за други работи, така и за коса, за тие што ја имаат многу е неважно дали ја имаат или не, за тие што ја немаат многу е важно да ја имаат. Како и да е, добро за овие вториве е што работата е многу напредната. Повеќе

На подавање му падна репчето

Синоќешниот дуел меѓу Ливерпул и Борнмут го одбележа моментот со 19 годишниот Бејли Каргил, на кој не му додржа дел од косата кој го ја носи како перика. Повеќе