таг: ник хорнби

„Долг пат кон дното“ од Ник Хорнби
Новогодишна Букбокс читанка

На многумина може да им се чини дека читање роман за луѓе што планираат самоубиство на Нова година и не е баш највеселиот начин да се дочека истата. Но кога е во прашање Хорнби, подобар начин и нема. Повеќе