таг: мотори

Кроце со кросот
Да погледнете потера со мотори низ Сао Паоло

Вакво нешто имало и на Борновиот идентитет, и на Невозможна мисија, и на Брзи и бесни, ама дури и таму од Холивуд имале усул па не го ставиле едниот моторџија во апостолки. Бидејќи ова Бразил, и не е по сценарио, такви устручавања нема. Повеќе

Радарот за кој плачат улиците во Скопје

Во Париз се тестира радар за бука од сообраќај, кој ќе може да идентификува кое возило е претерано бучно и да го казни. Во име на луѓето што живеат покрај „Иво Лола Рибар“ дајте да почнеме да го тестираме барем на мотори после полноќ, пред да почнете да гледате барикади на улица. Повеќе

Расклопување на Харли Дејвидсон од 1974
Карамел облини, клубот на жени моторџики
Како се рестраврираше моторот на Харли-Дејвидсон Спортстер 1957
До Хималаи на мотор
Indian Scout 2015.