таг: менингитис

Без (алтернативен) срам и (природно) перде

Татко од Канада кој беше осуден затоа што го убил синот лечејќи го неговиот менингитис со бабини деветини, продолжува со семејниот бизнис за продавање "природни суплементи кои се вистинска алтернатива на фармацевтските производи". Повеќе

Ебола со одложено дејство

Луѓето кои преживеале ебола би требало да се среќни. Но, на некои од нив им доаѓа да се убија. Повеќе