таг: мејведер - мекгрегор

Мејведер и Мекгрегор и лошо читање усни

Ова монтаживе со дијалог уште од првиот клип што го имаме изгледано ни личат на чиста уметност (да најдеш клип, па да ги следиш движењата на уста, па да им закачиш зборови што ќе им одговараат, па тоа што ќе го каже уште да личи на нешто, па налет...). Ама нека не се чаталат, затоа што овој пат муабетот на двајцава стварно изгледаше ко ова да е оригиналната трака. Повеќе

Мекгрегор и Мејведер се закачнаа на промоција

На официјалната промоција на мечот ’Борба на векот’, Флојд Мејведер и Ирецот Мекгрегор се внесоа лице во лице еден со друг и како снаа и свекрва се надвикуваа. Дали е ова дел од сценариото за публика или двајцата стварно не се поднесуваат, останува да видиме. Борбата е на 26 август во Лас Вегас каде за првпат во историјата ќе боксуваат шампион од УФЦ и боксерски првак. Повеќе

Првата средба на Мејведер и Мекгрегор
Мејведер - Мекгрегор на научна основа