таг: мастурбирање

Политичарката што сака да воведе 100 долари казна за мажи што мастурбираат

Предлогот законот стварно постои и е поднесен, ама поентата не му е да казнува туку да привлече внимание кон друг проблем. Повеќе

Порнхаб, меѓу нас е свршено

Порно платформата Порнхаб изготви глобална мапа за тоа во кои земји за колку време се постигнува оргазам. Мили наши браќа и сестри, како и за Илинденското востание, избрзувате. Повеќе

Своерачна легислатива

Во Шведска без подигнато обвинение завршил чичко уапсен за мастурбирање на јавно место. Фин повод да ја разгледаме правната рамка на ова интимно прашање. Каде смее а каде те маваат затоа што си го мавал? Повеќе