таг: марк кјубан

Зошто нормален човек би носел одело на работа?

Прашањето не е наше туку на милијардерот Марк Кјубан, ама веројатно одговорот идентично нè интересира и нас и него. Повеќе

Дизајнирај го новиот дрес на Маверикс

Газдата на Далас Маверикс реши да ги смени дресовите на неговиот тим и бара помош од навивачите, но ако вашиот предлог биде прифатен, единствено што ќе добиете е правото да им се фалите на пријателите. Повеќе

НБА ќе ја добие првата кошаркарка

Неколку жени до сега се обиделе, но ниту една не заиграла на официјален натпревар во НБА лигата. Тоа може да и успее на Бритни Грајнер која ќе биде драфтувана од страна на контроверзниот газда на Далас Маверикс. Повеќе