таг: мајк пенс

Крајот на трансатлантската шарада

Безбедносната конференција во Минхен беше моментот во кој Европа и Трамп престанаа пред јавноста да се преправаат дека се почитуваат еден со друг. Повеќе

Пенс носи саспенс

„Пазете што посакувате, да не ви се оствари“, им порачува Ролинг Стоун на читателите кои горат од желба Трамп некако да го снема од Белата куќа. Во тој случај, на негово место ќе дојде нешто бетер - актуелниот потпретседател Мајк Пенс. И тоа можеби на 10 години. Повеќе

Џон Оливер објави своја верзија на сликовница на Пенс
Истото зајаче е, ама не е исто

Две сликовници, во сосема ист формат и за иста целна група, едната напишана од ќерката и жената на потпретседателот на САД, а другата од Џон Оливер. Што ли би можела да биде разликата? Повеќе