таг: лапо елкан

Династија Ањели - дрвото на животот на фамилијата која го води Јувентус

На крајот се поставува прашањето: Кому му припаѓа „Старата дама“? Кој владее со империјата од Торино? Повеќе

Од внук му на Ањели нема да биде Ањели

Во Њујорк поради лажирање на сопственото киднапирање, со цел да изнуди пари од родени татко и мајка за да го плати својот цех кај проститутка и наркодилер, уапсен е 38-годишниот Лапо Елкан, приватно денгуба, професионално внук на Џани Ањели, основачот на Фиат. Повеќе