таг: кладилница

Пред мене најдовте да пљачкате кладилница?

Стариот има 83 години, секој викенд пишува тикет, ама редот, мирот и ритуалот му го рушат тројца бандити кои се обидуваат да станат махери на колото без да уплатат. Како дошле, така ошле без денар. Со мала помош на вработениот ги соборува и ги брка од кладилница. Херој. Другите кидавела. Дајте му ваучер. Повеќе

Во името на Отецот, синот, светиот дух и прво јаче од второ

Кога веќе нејќе ГГ, ГГ3+, гол у прво, два у второ, ГГ1 или ГГ2, да пробаме вака. Освети ја Боже кладилницата и моли се за поголеми квоти, може ќе почне да дава. Повеќе

Го чекал Фулам за пари, Митро промашил пенал, па му одговорил на Инстаграм

Скоро да нема редовен обложувач кој не слушнал за маалскиот муабет: „Утнал пенал во 90-та? Прати му го ливчето да ти ги исплати парите сега“. Овој муабет се случил и во реалноста и тоа после натпревар од англискиот ФА Куп. Повеќе

Пакетчиња годинава само ако ми ја даде ГГ1 & ГГ2
Се кладиш на трки со кучиња и ти застануваат на сред трка

Па нема билтен, нема допуна, нема правило за вакво нешто. На каса што ќе ти кажат? -Мајсторе, не е до нас. Повеќе

Дилема на денот пред кладилница

Евидентно и сигурно е дека омилена игра на овој му е гол - гол. Повеќе

Бакшиш на колото

Врти околу тебе а ти во џеб имаш крупно па не ти дава срце или имаш картичка а банкомат 100 километри подоле кај бензинската. И се фаќаш за заден џеб. Повеќе

Му го згрешиле ливчето и фатил 42.400 евра на Рома!

Некој прогнозер во Јамајка кога видел дека во кладилница му го згрешиле типувањето, се затрчал да смени но веќе било касно. И среќа негова што било доцна. Повеќе

Шалтерите во кладилница на кои нема да пројдеш со 50че

Доста се мањачите на телетекст или на резултати со тоа телефоните. Пишете тикет со 40 утакмици, застанете на шалтер, почекајте и утре пак истото. И не се нервирајте ако ве заебе само Манчестер, туку вратете се на уплата на вашиот омилен шалтер. Кога тогаш ќе влезе. Повеќе