таг: импичмент на трамп

Водич низ импичментот на Трамп
Дали Џон Болтон ќе му се одмазди на Трамп?

Откако излезе сведоштвото дека сега отпуштениот советник на Трамп, Џон Болтон го нарекол Џулијани „рачна бомба“, овој вториот побрза да врати дека Болтон бил „атомска бомба“. Тие што гледаат од страна се надеваат дека Болтон ќе „пукне“ во претстојниот импичмент на Трамп. Повеќе

За две недели потрошени 8 милиони долари на реклами за импичментот на Трамп

Парите опфаќаат само закуп на простор за рекламирање, а не е и цената за нивно снимање или создавање, и за периодот од 14 дена ова му доаѓа повеќе од половина милион долари на ден. Повеќе