таг: хороскоп

Зошто луѓе веруваат во тестови и хороскоп?
Се тетовиравте ли по новиот астролошки знак?

Како по социјалните мрежи толку брзо и ефикасно се рашири гласината дека НАСА ги сменила зодијачките знаци и дека многумина сега се во нов знак? Исто како и во природните мрежи: треба да постои некое срање и доволно муви говнаруши тоа наоколу да го дистрибуираат. Повеќе

Хороскоп за вас (нив), прекрасни луѓе

Ова е веројатно најзлобниот хороскоп што сте го прочитале. Кога ќе си читнете за својот знак па ќе помислите "ова нема врска", ви предлагаме да направите следново: прочитајте го описот за некоj ваш пријател / партнер / колега / душман, на кого му го знаете знакот. Гарантирано ќе тврдите: Нема ништо поточно од ова! Повеќе