таг: грди

Угнетувањето на грдите

Сексуалноста и расата се веќе регуларни основи по кои се угнетувани денешните луѓе, една категорија која речиси не добива никакво внимание од кого било, а постојано се случува е - угнетувањето на грдите. Повеќе

Агенција за грди луѓе

Кога модните агенции велат дека користат "неконвенционални модели" тоа обично е шифра за модели кои се "убави ама се уште не се популарни." Сега една агенција се фати да работи со грди модели. Фото