таг: генијалци

Ако ви пречи мљацкање

Следниот пат кога ќе ви дојде да го задавите колегата зашто со мљацкање го јаде својот сендвич, едноставно опуштете се за момент и дозволете да ве облее мислата дека сте генијалец.  Повеќе

Тоа се вика грант

Веста е дека еден весник по грешка предвреме ги откри имињата на новите добитници на грант од Фондацијата МекАртур. А и самиот грант е вест. Повеќе