таг: геј парада

Политички педерлаци
Српски полицаец до државниот врв

"Вие господа, многу мудро решивте дека одржувањето на геј парадата е во интерес на државата а веднаш потоа, храбро објавивте дека во таа манифестациија не мислите да учествувате. А од нас, српските полицајци сега чекате ние тоа да го овозможиме и обезбедиме," вели меѓу другото во своето отворено (супер отворено!) писмо до Николиќ, Дачиќ и Вучиќ, првиот човек на српскиот полициски синдикат. Повеќе

Поместено коло во Србија поради геј парада

Поради одржување на геј парада во Белград седмото коло од српското фудбалско првенство ќе биде поместено за еден ден. Повеќе