таг: естетска хирургија

Кога ќе си го ожениш производот

Таа отишла на пластичен хирург за да побара една естетска корекција. Овој и предложил комплетен пакет. Ѝ направил ремонт, ја моделирал каква што сака да биде и на крај ја земал за жена. Греота да се фрли. Повеќе

Грчка пластика

Очајни да ја поправат сликата за себе, Грците масовно прават пластични операции. Во Европа нема друга земја со повеќе естетски зафати по глава на жител. Повеќе