таг: Едо Маајка

Надеж даваат само поединци
интервју со Едо Маајка

За тоа дали со референдум може да се кратат нечии права, за поткупливите медиуми и за летаргичните поединци кои главно се мрзливи хејтери на кои сите им се криви за сè, од Тел Авив, Едо Маајка. Повеќе

Едо Маајка за Фејсбук
Ангажирана поезија

„Малиот Едо" еден ден се шетка низ град со родителите, кога во излог здогледува нов комуникациски тач-скрин апарат, „Мозок". Од тој момент почнува да фантазира како би изгледал еден негов ден кога би го имал. Повеќе