таг: џејмс меј

Кларксон, Меј, Хамонд, нешто како фајронт

Легендите на Топ гиар (кои подоцна станаа богаташите од Гранд тур) објавија крај на својата кариера на снимање „студиски автомобилски програми“. Повеќе

18-ти ноември, премиера на Гранд Тур
Кларксон, Меј и Хамонд го гледаат новиот Топ Гиар
Зошто Џејмс Меј беше отпуштен во 1992

Во тоа време водителот работи како уредник во Аутокар магазинот, а една од задачите му е да го состави годишниот каталог на авто-тестови на отворено. Под составување на изданието се подразбира и да ги напише текстовите, или барем воведите за него. Премногу добра шанса за Меј за да не ја искористи. Повеќе

Кларксон и Меј околу останувањето / напуштањето на ЕУ
Џејмс Меј склопувачот
Нетфликс: Топ Гиар не вредат за парите

Кога тројката потпиша за Амазон, официјалната информација беше дека договорот бил "многу, многу, многу скап." Ова го потврдува директор на Нетфликс, кој преговараше, ама не потпиша со водителите на Топ Гиар. Повеќе

Новото Топ Гиар ќе биде "многу скапо"

По зборовите на основачот на Амазон, Џеф Безос, новото шоу на поранешните водители на Топ Гиар ќе биде "многу, многу, многу скапо". А Безос не е човек кој лесно се плаши од пари. Повеќе

Кларксон, Меј и Хамонд на Амазон Прајм

На крајот од јуни пренесовме дека досега стандардната постава водители на Топ Гиар потпишале договор за ново тв шоу, само не се знаеше за кого (се шпекулираше дека е Нетфликс). Сега се знае, не е Нетфликс, Амазон е. Она што исто така се знае е и дека ќе го нема Стиг. Она што не се знае е како ќе се вика новото шоу. Повеќе