таг: 007

Land Rover Defender SVX
Новиот Бонд ќе се снима во Хрватска
Нов документарец за човекот кој само еднаш го играл 007
„Како станав Бонд“

Џорџ Лejзенби не е баш име кое некој од нас го поврзува со улогата на 007. Но тој си е самиот виновен - по првиот снимен филм одбил милионски договор за уште шест продолженија, затоа што некој го советувал дека „со Бонд е завршено“. Повеќе

SKYFALL: 50 години Бонд
Денот на 007

50 години по премиерата на Џејмс Бонд во Доктор Но, компаниите кои стојат зад најдолготрајната филмска франшиза на светот, ќе го прослават роденденот со започнување на глобален Џејмс Бонд ден, на 5-ти октомври. Повеќе

Бонд ќе ја отвори Олимпијадата

Даниел Крег ќе го глуми Бонд, во краткиот филм за отворањето на Олимписките игри, откако од Бакингемската палата доби покана што не може да ја одбие. Повеќе