[Работна]

Исполни ја твојата желба за нова Кia

Во текот на овие летни денови македонскиот импортер Kia Motors Macedonia ја договори соработката со Sparkasse Leasing и ги претставија условите за финансирање на Вашиот омилен Киа автомобил. Повеќе

11 помалку познати факти за сладоледот

За некого претставува дочекување на летото, за некого е комплетно уживање и задоволство, за некого будење на сите сетила... некои тоа го сакаат само за себе, а некои го сакаат во пар. Некои тоа го сакаат без обврски, а некои го сакаат секој ден... Но, едно е важно: едноставно не постои некој кој тоа нешто не го сака: неговото височество – сладоледот. Особено сега кога летната сезона е веќе во полн ек, многумина од нас ќе се препознаат во фактот дека сладоледот се чини неопходен за да опстоиме. Повеќе

Д Фестивал 2019 е спакуван!
Што прават граѓаните за да го заштитат паркингот кај ГТЦ?

Граѓаните не останаа рамнодушни на информацијата дека на паркингот кај ГТЦ ќе се градат 60 катници и излегоа да го изразат својот револт. „Фчерашни новости“ први дознаваат на кој начин планираат граѓаните да ја спречат изградбата на висококатниците. Повеќе

Golden drum се враќа дома

Треба да се споредуваме со светот, за да видиме до кај сме, а Голден Драм го овозможува токму тоа. Повеќе

Фото „Николче“
Фчерашни 4 сезона, седма епизода
Тихомир Јанчовски: ЛИДИЈА, или сè што знам за жените
Промоција
А ние го мислиме мутав
За Кире на нозе