таг: заштита при работа

До дискус-хернијата и по нејзе

Од сите прашања што нè мачат околу клипов сакаме да почнеме со овие три: Што толку имате против користење количка? Замисли во живот да те бива само за една работа и ова да е тоа? Ракавици, маска, сандали барем, било што? Повеќе

Нова задолжителна ХТЗ опрема за порно

На фотографијата препознавате кондом кој е разбирлива опрема за заштита при работа на оние кои лебот го вадат снимајќи порно во ерата на АИДС-от. Се разбира дека го препознавате и ова другово. Очила, исти како кај металостругари, дрвосечи и слично. Да, да, со иста намена - да не прска. Повеќе