таг: you''ll never walk alone

Зошто You’ll Never Walk Alone е трагична песна а сите ја сакаат

Веќе 55 години навивачите на Ливерпул пред секој меч ја исполнуваат легендарната песна You’ll Never Walk Alone - и тоа не е просто само традиција, туку веруваат дека им носи чуда. Повеќе

Како You'll never walk alone стигна до трибините?

Легендарната песна на која црвени шалови се креваат на Енфилд, па потоа жолти на Вестфален во Дортмунд и зелени на Хемпден Парк датира од 1945. година и е компнирана за мјузиклот Карусел. Повеќе