таг: вибратор

Ако ти го хакнат вибраторот, дали е тоа силување?
Пенетрација во приватноста:

Овде на времето едвај се научи како функционира телетекс, а веќе имаме нов проблем: телесекс. Западните законите не можат да стигнат да регулираат сè, ама ние немаме гајле, кај Прибе нема ништо за ова. Повеќе

И вибраторот ве шпионира
Нов упад во приватноста:

А вие се секиравте за вашиот смартфон, камера од лаптоп, микрофон од телевизор.... Одиме подлабоко: произведувач на вибратори од Канада ќе треба да плати милионска отштета на темава, што во случајов е доста специфична - кхм - пенетрација во приватноста. Повеќе