таг: веш машина

Ујдурмите со вешот на Австралија Опен

USA Today успеал да дознае како учесниците на Австралија Опен често имаат проблем со добивање грешни пакети испран веш, пракса која бесплатно следува само на Грен Слем турнирите. Повеќе

Веш машина на иднината

Глен Рајд шест години има работено за Стив Џобс. Сега е сам и планира за машините за перење да го направи она што Тесла го направи за автомобилите. Повеќе