таг: верверичка

Во Канада на патеката за Формула 1 редовно страдаат животинчиња

Дабари, мрмоти и верверички се животинчињата кои редовно се појавуваат на легендарната патека за Гран При во Монтреал. Пилотите возат толку брзо што само во ретки случаи и со чиста среќа успеваат да избегнат немили настани со животните. Повеќе

Како да познаеш германски шпион
Кажи „верверичка"

Eден навидум обичен збор јасно покажува дали англискиот ви е мајчин. И истовремено ве прави смешни кога немате појма од германски, а треба да го изговорите на овој јазик. Потврдено со видеа и многу смеење. Повеќе