таг: уницеф

Новиот Ајс Бакет предизвик е помрзлив од стариот

Кампањата пак е за собирање пари, ама сега е за УНИЦЕФ, а монументалниот подвиг кој што се бара од славните низ светот е - да направат селфи одма штом се разбудат. Повеќе

"Лајковите" не спасуваат животи

Може ќе ви звучи шокантно, ама тоа што вие ќе лајкнете на Фејсбук, ама баш ич на никого не му помага. Посебно не на тие што стварно им треба помош. Повеќе