таг: телевизии

Ако е пренос од избори, нека биде јужнокорејски

Јужна Кореја ја снајдоа предвремени претседателски избори, по импичментот на претседателката Парк Гун Хеј. Јужнокорејските телевизии резултатите од гласањето ги дочекаа како цело време да биле на готовс за неочекувани избори. Повеќе

Нетфликс стигна, баба се чешла

Единствена работа која денес никако не би била е директор на телевизија. Зошто? Па заради страшното чудовиште кое се заканува сите да ги проголта. Телевизиите, мислам. Исто како и голем број други дејности, како книжарници, продавници, па дури и цели трговски центри проголтани од прашумата на Амазон. Повеќе