таг: текстови

Многу важниот долг текст за кој сите зборуваат

Еве една анегдота за еден мал и навидум неважен настан кој се случи пред повеќе години, 2009 или така нешто. Во него нема никого за кој некогаш сте чуле и искрено не е толку интересен. Ама верувајте ми, кога конечно ќе стигнете до крајот на ова, сè ќе ви има смисла, и ќе се чувствуваш како сè - буквално секое прашање што некогаш си го имал околу светот - одеднаш да си дошло на свое место. Ќе искусиш чувство на задоволство што ретко кој човек знае дека постои. Сериозно, верувај ми! Ќе биде одлично. Повеќе