таг: сушење

Заобиколувајте ги оние тајфуни што сушат раце

Досега човештвото не покажало потреба па затоа и не бил измислен апарат за распрснување бактерии и вуруси. Но, модерните тајфуни за сушење раце од јавните вецеа прилично добро ја обавуваат таа функција. Повеќе

Веш машина на иднината

Глен Рајд шест години има работено за Стив Џобс. Сега е сам и планира за машините за перење да го направи она што Тесла го направи за автомобилите. Повеќе