таг: супер боул 2019

Ви се гледаат реклами?

Ако да, имаме компилација од реклами чии нарачатели веруваа дека ова е видеото и пораката за која треба да платат 5,25 милиони долари за 30 секунди за тие да бидат емитувани на годинешниот Супер боул. Повеќе

Најозборуваните реклами за Супербоул 2019

Се ближи најголемиот настан во спортот во САД, финалето на Супербоул во кое одново ќе играат Петриотс (понеделник 4 февруари). И одново ќе има 100-милионска гледаност и одново ќе се снимаат реклами кои за 30 секунди простор мора да дадат околу 5 милиони долари затоа што една секунда чини 166.000 долари! Повеќе